Werkzaamheden en projecten

Op een plaatje en 3D-animatie ziet alles er mooi uit, maar hoe ga je dit realiseren? Hoe wordt het allemaal zoals op het plaatje?

Slopen van de oude badkamer, omleggen van leidingen, aanleggen nieuwe elektra, de centrale verwarming op een andere plek. Er moet vaak al heel veel gebeuren voordat er kan worden betegeld of geïnstalleerd. 

vakwerk installatie

Na 20 jaar is de kans groot dat ook de mooiste badkamers hun glans verliezen. Voegen worden poreus en kalk heeft z'n werk gedaan. Vochtproblemen en schimmelplekken zijn vaak het gevolg. Renoveren van uw badkamer, of tijd voor geheel nieuwe indeling. Ik denk graag met u mee. 

 

Sanitair inbouwen

Badkamer renovatie

Sinds 1996 is HKB-bouw actief in de Haarlemmermeer. Specialist in bouw, verbouw en renovatie van badkamers, toilet en keuken. In Nieuw-Vennep, Hoofddorp en omgeving help ik mensen met het realiseren van hun wensen.

Ik ga voor kwaliteit en werk met specialisten voor een zo goed mogelijk resultaat. Heeft u zelf plannen om de badkamer te renoveren, dan help ik u graag op weg. 

 

U zorgt voor de materialen
HKB-bouw doet de rest

 

U heeft bij een badkamer specialst uw ideale badkamer laten ontwerpen en materialen besteld. Bij het verbouwen van een badkamer en installeren van sanitair komt veel kijken. Elektra moet worden omgelegd, leidingen verlegd. 

Ik help u graag met deze uitdaging. 

"Wij Zijn erg blij met hoe de badkamer is geworden. Marco werkt netjes en heeft klus volgens afspraken gerealiseerd."

"De verbouwing verliep precies zoals vooraf was besproken. Nette werker."

Copywrite HKB bouw 2017

Contact HKB bouw

 

HKB bouw
Marco Thomassen
Rijnlanderweg 1405
2153 KE, Nieuw-Vennep

Tel: 06 53651917
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga naar boven